top of page

ATEMADESIGNS IN EEN BOEKJE

Ontwerpen, ontwerpen en nog meer ontwerpen. Het klinkt erg zwaar, dat valt gelukkig nog wel een beetje mee. Alleen is het ontwerpen voor je eigen website en Social Media kanalen erg lastig als je er geen duidelijkheid in hebt. Vandaar dat wij in dit verhaaltje een kijkje nemen in het nieuwe huisstijl handboek van AtemaDesigns.


Zoals jullie misschien al hadden opgemerkt heeft de website al een nieuw uiterlijk gekregen, de kleuren zijn veranderd van groen en roze naar blauw en bruin. Deze kleuren zijn wat rustiger en zorgen er voor dat de designs meer aandacht gaan krijgen.


Ook is er een nieuw logo ontworpen, waar we eerst een logo hanteerden dat erg leek op een sportvereniging omdat wij graag ontwerpen maken over en/of voor sport, we hebben nu gekozen voor een strak logo waarbij de tekst centraal staat. Het logo is wat meer van deze tijd en het is duidelijk.Het huisstijl handboek is ontwikkeld in het Adobe programma InDesign. De logo's zijn ontworpen in Adobe Illustrator en de mock-ups zijn gemaakt in Adobe Photoshop. Bekijk het resultaat hieronder.


Tegenwoordig deel ik mijn designs ook op de Adobe website Behance, dit is een website waar veel ontwerpers hun werk plaatsen om andere mensen te inspireren. Bekijk ook deze huisstijl op Behance!


https://www.behance.net/gallery/148615999/Corporate-Branding-Style-AtemaDesigns/modules/839483883

133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page