top of page

NIEUWSBERICHT

DE NIEUWE WEDSTRIJDSHIRTS

Het Italiaanse kledingmerk Macron en de Nederlandse voetbalclub sc Heerenveen werken voor het tweede voetbalseizoen samen.


Dit seizoen presenteerden ze samen niet twee, maar drie wedstrijdshirts. Het welbekende thuisshirt van sc Heerenveen kreeg enkele nieuwe details, denk aan een ronde kraag met daarin verwerkt een kleine blauwe streep. Verder zijn de blauw/witte banen met de zeven pompeblêden weer te zien. In het shirt staat de tekst "Lit jim gean, Friezen!", dat betekent zoiets als "Friezen, laat je horen!".


Heerenveen heeft dit seizoen twee uitshirts, een rode en een zwarte. Beide shirts bevatten zeven pompeblêden en blauw met witte details, ook in deze shirts valt te tekst "Lit jim gean, Friezen!" te lezen.


Het rode uitshirt heeft een omslagkraag, terwijl het zwarte uitshirt net als het thuisshirt een ronde kraag heeft. Zo zijn de drie shirts bijna gelijk aan elkaar, maar geven ze toch telkens een ander gevoel.


Voor FeanFan hebben wij van AtemaDesigns ook voor de wedstrijdshirts grafische ontwerpen mogen vormgeven.114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page