top of page

SC HEERENVEEN TALENTENCLUB

Opnieuw een project met een poster. De vorige ging over de bekende spelers van sc Heerenveen, spelers die erg bekend zijn geworden tijdens of na de periode in Friesland. Dit keer is 'De jeugd heeft de toekomst' het onderwerp. Zoals je nu misschien al doorhebt gaat de poster over de spelers die vanuit de jeugdopleiding van sc Heerenveen doorgebroken zijn.


Voordat ik begon met het ontwerpen heb ik nog even op internet rond gekeken naar de spelers die vanuit de jeugdopleiding allemaal het eerste elftal gehaald hebben. En zo kwam ik erachter dat er best wel veel spelers uit de jeugd ooit bij de eerste selectie hebben gezeten. Niet iedereen heeft ook speelminuten gemaakt, de spelers die ik gekozen heb voor op de poster hebben allemaal voor sc Heerenveen in de Eredivisie gespeeld.

Op de poster staan de volgende spelers afgebeeld: Lasse Schone, Jeremiah St. Juste, Jeffrey Gouweleeuw, Pelle van Amersfoort, Joost van Aken, Hakim Ziyech, Daley Sinkgraven, Michel Vlap en Luciano Narsingh.


De poster is gemaakt in het Adobe programma Illustrator en heb ik later verwerkt in bovenstaande mock-ups. Alle spelers zijn vormgegeven zodat ze eruit zijn alsof ze geschilderd zijn.

193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page