top of page

NIEUWSBERICHT

TROTS ALS EEN PAUW

Een logo maken voor een kinderopvang, leuk! Na een kort gesprek met de opdrachtgevers van Grutsk. Kinderopvang heb ik een redelijk beeld gekregen naar wat voor stijl er een logo gecreëerd zal moeten worden.


Maar, ik ben natuurlijk niet iemand die precies achter zijn opdrachtgever aan huppelt om zelf geen creativiteit meer te laten zien. Dus besloot ik na het gesprek waar uitkwam dat er een pauw verwerkt zou moeten worden in het logo, dat tevens natuurlijke kleuren zou moeten krijgen, te gaan schetsen.


Tijdens het schetsen kwamen er verschillende ideeën naar boven, waarbij de pauw alleen maar met zijn kop te zien is. De ontwerpen zie je hier onder.

Zoals hierboven te zien is staat de pauwenkop centraal, met daarnaast strakke en duidelijke letters. De kleuren zijn niet natuurlijk, maar het logo straalt nu wel iets krachtigs uit. Het valt op en niet op een negatieve manier.


Naast het maken van het logo is er ook nog een logo variatie gemaakt. De 'G' staat centraal met een pauwenkop er op geplakt, dit is gedaan om verschillende soorten Social Media posts te kunnen maken en om bedrijfskleding en drukwerk verschillend te maken.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page