top of page

NIEUWSBERICHT

WE GAAN WEER BIJNA BEGINNEN

De zomerstop zit er al bijna weer op, over de gehele wereld worden er alweer wedstrijden gespeeld die er echt toe doen. Voor sc Heerenveen zit de voorbereiding er zo goed als op.


Oefenwedstrijden, trainen, uitstapje naar Engeland en dan staat de Eredivisie weer op het punt van beginnen. Ook in het nieuwe seizoen verzorgen wij als AtemaDesigns weer de social media-posts van FeanFan, dat is de supportersvereniging van sc Heerenveen.


Zo maken wij ook de berichten over de transfers van de Friese club, daar kwam opeens een pushmelding. Sterspeler en rechtsback, Milan van Ewijk vertrekt naar Engeland.


Een transfer die hem zeker weten gegund is, alleen is Van Ewijk een speler die wij niet zo graag zouden willen kwijtraken. Supporters balen er van, Milan was op en buiten het veld een voorbeeld voor velen. Hard werken, aandacht voor fans. Kwaliteit en bewust zijn van wat je kan betekenen voor de club en de supporters.Milan, veel succes in Engeland en het was een genoegen om je te hebben zien spelen bij sc Heerenveen!


Milan van Ewijk
Milan van Ewijk, bedankt voor de tijd bij sc Heerenveen


99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page